heelg

Igår var det skola till lunchtid.. och sen träffade jag kristin i stan, tog en fika på espresso house och handlade inför kvällen. När jag kom hem från stan slingade mamma mitt hår ännu en gång, (i torsdags blev det lite slingor, men det var rätt diskret) ville testa göra fler slingor och se hur det blev... Jo visst jag var rätt skraj för när jag sköljde ut färgen såg det ut som jag knappt hade  brunt i håret längre :O Men det blev väl fint, dock ovan och hade nog kunnat tänka mig att göra några ljusbruna slingor på vissa ställen där de blev för blondt :PMenmen Det blev i alla fall en jätte god middag hemma hos kristin och fredrik med spel och lite dricka igår:) Tack för ännu en trevlig kväll..

Idag vaknade man upp hos älskling.. blev väckt av att jonte kommer vid 10 för att de ska börja jobba på ovanvåningen. Så det var  bara att stiga upp och äta frukost :) Sen började de jobba och jag fick sitta vid tv.n tills mamma o pappa kom och hämtade mig. Vi körde och handlade på Ica och systmet.. middagen idag blir fondye, så himmla gott det ska bli :) När jag kom hem så gick jag inom linda där ett gäng av tjejerna befann sig, de hade sett mig gå förbi utanför och såg att jag färgat håret så de ville se det :P Blev kvar där en stund, trevligttrevlit.

 Denna LördagsKväll kommer också att spenderas hos krisitin och fredrik, det blir fest och slagt (Eller kanske bara, för älskling, dummergök som han är, har slarvat bort sitt legg, så får se om vi skippar utgång).




Have a nice evening ;)


ojdå, glömt att uppdatera bloggen på länge :P

Ja denna veckan är det ju sportlov för de flesta.. för i princip alla jag känner förutom mig själv :| Min skola har inget lov nu.. så jag har massa prov och sånt tråkigt, fullt upp med andra ord. Annars så har denna veckan varit rätt mysig.. super fint väder med sol och massa snö ju :) tkr bara om snön när det är soligt annars kan jag nog leva utan det :P

På tal om ngt annat så har jag länge velat göra ngt annorlunda med mitt hår.. och då menar jag typ göra ljusa slingor.. så det ser normalt solblekt ut :P Men så när vi var och handlade på ica idag så fick jag ett ryck och sa; mamma nu färgar du mitt hår ikväll så får vi se hur det blir.. jag orkar inte vänta med att gå till frisören liksom:P men blir det nu dåligt blir det färga om det imorrn(fre) och sen blir det frisören! Man måste våga testa ibland ellerhur:P så jag köpte någon färg där man först färgar hela håret.. sen slingar man det. Och mamma han bara göra det första sen skulle hon iväg. Så nu medans jag väntar på att mamma ska komma hem och göra slingor i mitt hår har jag varit ute på promenad i det snööiga vädert :) gick ner och solade och hem igen..

Första Färgningen blev ingen stor skillnad.. blev lite ljusare upptil bara :S är rätt skraj för hur det ska bli när mamma slingar håret senare ikväll :P jag lovar att det inte kommer se klokt ut. Kommer säkert bli orange slingor eller så räcker inte färgen till mitt långa hår :/ vad har jag gett mig in på egentligen... det är helg imorrn liksom haha, stupid girl! Skulle gått till frisören istället för hemmafärgning :P

Helgen:
Imorgon ska jag träffa kristin i stan, handla för kvällen. Det blir middag och spel hemma hos kristin och fredrik. Så nicklas kommer väl till mig vid 4 tiden imorrn kanske, inte setts på hela veckan ju :) Ska bli en trevlig kväll, lika trevlig som sist I hope :)

På lördag blir det kanske slakt med kristin mfl... eller födelsedagsfirande för Veera och Tina. Kan inte bestämma mig.  



Jo visst ja.. det var en till sak. Jag köpte ju tre klänningar från asos.com som jag visat i ett tidigare inlägg. Den ena klänningen var för stor :( och det är inte lönt att skicka tillbaka den, jag förlorar bara pengar på det. Så är det någon som vill köpa denna klänningen för 400kr, stl.12 säg till ?





Skriver mer om hur färgningen går senare.. eller om någon dag, dålig som jag är på att uppdatera:P
hehe ha det bra! Puss & Kram

helgen

Igår tog jag och baby tåget till Helsingborg.. vi har ju passerat ett år tillsammans nu så vi tänkte fira det lite med att bo på hotell och gå ut och äta :)  Väl framme på hotellet vid 3 tiden checkade vi in.. på rummet stod där en champagneflaska och ett stort fruktfat med exotisk frukt, fantastiskt :D, men det första jag såg var en stor röd ros som också fanns på rummet.. det var så fint :) Hade förbeställt lovepaketet,så dt var därför detta fanns på vårt rum hiihi :) Vi vilade lite på hotellrummet, duschade och så, innan vi begav oss ut på stan. När vi väl gick ut var det duggregn, rätt trist väder menmen.. gick en bra runda, runt hela stan känns det som:P tillsluuut fann vi en resturang och det blev faktiskt kinamat :D och det var verkligen gott. Fyra små rätter och friterad banan med glass till efterätt. När vi väl ätit klart tänkte vi gå en promenad men då hade det börjat regna mer så det blev bara att gå tillbaka till hotellet. Nu blev det champagne, frukt och film :) Imorse knackade det på dörrn och vi fick frukost på sängen.. hade då kvällen innan kryssat i vad vi ville ha :P Så vi fick en hel bufféfrukost på sängen, jättemysigt :D Tack för en underbar helg älskling, hoppas vi gör ngt sånt snart igen :) älskar dig min snutt <3 

 


Exotiskfrukt och champagne


Frukost på sängen;
fyra bullar, cornflakes, musli, yoghurt, fil, juice, kaffe, massa pålägg, kokt ägg. Mums:)




Hemma har det varit som en vanlig söndag idag.. när jag kom hem vid halv 2 tiden var jag helt slut, vet inte varför :P men jag somnade i 3 timmar, underbart skönt hah :) Sen har jag fixat lite på projektarbetet... Nu är det snart Beck - Flickan i jordkällaren så till den har jag bakat kladdkaka, men vet inte hur den är ännu har testat ett nytt recept :P men hoppas den är riktigt good iaf :D så imorrn börjar dieten.

Pusshej leverpastej ;)

en lyckad kväll

Tack alla för igår :) Det blev en lyckad kväll tyckte jag, jag hade kul iaf :P Började med att jag och annicka förfestade hos henne.. också erika och johanna :) Vid 11 drog vi till millenium, dock var det inte så mkt folk då... men under kväll blev det rätt mkt. Kvällen slutade att jag stod själv och min mobil var död. Visste inte hur jag skulle komma hem.. men så såg jag en taxi, sprang dit och det visade sig att tre stycken från vellinge skulle åka med den så jag hängde på :) Hemma halv 4.. och somnade inte direkt precis. Det tråkiga var att jag imorse vaknade redan vid 8 och kunde inte sova mer :(

Så nu efter några timmar har bakfyllan kommit, inte alls kul. Ska ju snart dra in till centralen, möta upp älskling och ta tåget till Helsingborg <3





här kommer en från millenium... asgarv eller vad :P

äntligen helg

då var det äntligen fredag och dagen började med matte C.. enda lektionen idag så det var skönt :) efter det blev det fika på espresso house, där jag blivit ngt av en stammis :P fika med mig själv och matte C boken, nörd tessie. Menmen sen hade jag möte med min projekthandledare kl.12, det gick bra, hoppas jag får ihop arbetet till i april :) Efter mötet var det meningen att jag skulle åka hem men istället gick jag lite i affärer en timme.. skönt nog handlade jag inget :O bra tessie :D

Klockan är nu 16:22 och jag har precis varit nere och solat med mammsen :) Ikväll blir det millenium, vilket var väldigt länge sen. kommer träffa många tjejer idag.. vilket också var väldigt länge sen, så jag hoppas det blir trevligt :) Annicka och jag ska förfesta lite, just her and me, men vi får nog kul endå ;)



Imorgon åker jag och baby till Helsingborg, ska sova på hotell och gå ut och äta :) Hoppas på en mysig helg <3



Have a nice friday ;)

torsdag

Idag har det varit en lugn dag.. skola mellan 8-10 sen hade jag ett litet samtal med min mentor om hur det går i skolan och så.. Efter det gick jag inom espresso house innan jag skulle ta bussen hem, köpte med mig en bagel och jucie, lunchdags väl hemma i värmen sen :)

Jag har fått gjort lite plugg idag med, har skrivit ett cv och ett personligt brev till en jobbansökan.. tro inte jag ska söka nytt jobb nu nej :P Men det är vad vi håller på med på svenskan just nu, så läxan till måndag är fixad, perfecto.

Jag har ju också skrivit lite på min affärsplan till projektarbetet... det ser inte bra ut just nu, jag vet varken in eller ut :S Mitt projekt var då att starta ett företag, registrera det hos bolagsverket, och jag skulle sälja hushållsnära tjänster som barnpassning, städning, gräsklippning och t.o.m. måla om den tjänsten önskas :P men jag har då inte kommit så långt med det hära arbetet... dels för att jag har bytt mellan 4 ekonomilärare under denna tiden vi börjat med projektarbetet, dvs jag har fått byta mellan fyra olika handledare. Detta har gjort att min projektplan inte blev godkänd förrän långt efter den skulle varit klar och så.. jag har inte kunnat träffa min "handledare" mer än 1 gång och pratat om det typ. Jag har inte vetat vart jag skulle vända mig om hjälp och tips osv.. detta har påverkat mig och mitt arbete. Jag har liksom inte gjort så mycket, känt lite ångest över detta. Men nuuuså, har vi då en vikarie som kanske kommer stanna tills vi tar studenten och då förblir han min handledare. Har bokat möte med honom imorrn och hoppas jag får ngt ut av det.. hur jag ska göra med projektet och så. Jag överväger att inte starta företaget, inte registrera det. Detta pga av att det ska vara klart om 2 månader. Så min plan är isf att skriva teoretiskt bara om hur man ska gå tillväga för att starta detta företaget... alltså ordna allting så att det i princip hade gått att starta företaget direkt, vilken dag som helst. Detta blir nog det bästa alternativet just nu.. får se vad Tulio säger när vi träffas imorrn. 

STUDENTEN - 5 juni, villhavillhavillha nuuu !
 Innan studenten blir det ju Bal, ska bli så kul. Få fixat en snygg håruppsättning och en vacker klänning  :)



Nu kommer emmie strax och hämtar mig, ska ner till sporthallen och se innebandy, Annicka och kristin har match :) Så får nog byta om nu, kan ju inte gå ner i ett par jättegamla fula och slitna mjukisbrallor  hehe :P

Ha det bra gott folk, puss & kram


<3


shoppingberoende..

Igår träffade jag emmie i stan, skulle ta en fika på min håltimme.. jag gick dock inte tillbaka till skolan efter fikat, utan vi började shoppa lite istället , vilket är mkt roligare inte sant ;) så igår kom jag hem med en kavaj, en röd blus och ett par söta leopard skor :) Tack för en trevlig dag i stan gumman, det var så länge sen sist ju..
 
Sen får jag inte glömma nämna att igår var det den 3.e februari ju och för ett år sen(080203), blev det du & jag :) Nicklas Du är det bästa som hänt mig och jag kan se mig ett liv ihop med dig.. blir bara mer och mer kär i dig för varje dag som går. Tack för att du gjorde så det blev vi gubben, du är världens bästa, jag älskar dig<3 Du kom till mig igår iaf, vi mös och så.. men till helgen firar vi det i Helsingborg älskling, ska bli så mysigt :)



Om vi ska prata lite om vad som hänt idag istället.. jag har varit i skolan mellan 12-13 bara, haft marknadsföring, efter det åkte jag hem och skrev lite på projektarbetet, som säkert inte kommer bli klart i tid. Vet inte ens om jag kommer få ihop det :S men strunt samma. Klockan 16 gick jag ner till centrum för att bygga på mina naglar.. tog dryga två timmar, men oj vad fina de blev :D ska försöka fortsätta med detta denna gången :) Kom  hem lite över 18.. åt och tog det lungt. Nu är klockan snart 22 och jag har precis beställt kläder, blir ni förvånade?, jag har själv lite dåligt samvete för att jag gör av med alla mina pengar på kläder.. varje månad ryker dem som jag vet inte vad :S jag kan inte hålla på så här mer.. hoppas kläderna passar, de kommer ju enda från UK, men iaf ni ska få se bilder på det jag köpt, hoppas ni gillar de lika mkt som jag :)







Nu fattas bara ett par snygga bots och en ny väska...


Nu ringer det... älskling.. så får lägga ner datorn för ikväll. Får väl prata en stund med baby och säga godnatt :)

RSS 2.0