borta bra men hemma bäst

då var jag hemma igen.. glömt bort att skriva, men har varit hemma i 4 dagar nu.. kom i lördagskväll. Om jag då ska berätta lite om min vecka på Gran Canaria dådå:

Klockan var 5.20 på morgonen då vi åkte hemifrån lör den 17.e.. jag var rätt trött då om man säger så. Pappsen lämnade mig och mamma på Sturup och sen var det en flygtur på 5timmar som väntade. Resan var dryg men väldigt god mat på flyget tack o lov :)
Väl framme hämtade vi våra väskor och letade upp bussen som skulle ta oss till Playa del ingles. Ovanligt nog tog det bara 20-30min till det första stoppet vilket råkade vara vårt hotell (Y) Sunprime.. inga barn under 18 på hotellet vilket var skönt. Det var en mysig vecka där nere.. dock hade vi molnigt varje dag förutom en, så det blev halvsoliga dagar. Den dagen det var soooligt var vi ute med en katamaran hela dagen, det var jätte mysigt.. åkte bananbåt vilket var störtkul :D På hotellet hade vi spa så en molnig dag tog vi ett bad i jazzucipoolen och tog en hot choclate massage.. hur skönt som helst ! Är väldigt nöjd med hotellet, det finaste jag varit på, och de hade bra service och god mat. Vi hade en stor balkong med egna solsängar vilket var toppen på eftermiddagen :) ett fint rum med platt tv ;) Det var dock lite störigt där nere, männen var väldigt påträngande.. en ville köpa mig för 3 kameler och 1000euros hahahah :P patetiskt! menmen sista kvällen tyckte mamma och jag att vi skulle festa till det lite.. så det började med en trerätters på hotellet.. lite biljard och drinkar.. mer drinkar i baren. Till slut gick vi ut till en pub/restaurang, där vi åt första kvällen.. det slutade med mer drinkar, tequilas och kareoke ! haha kan ni tänka er mig, den tondöve sjöng 3 låtar (på eng) haha pinsamt ju :D:D men det var kul. På hemresan satt jag jävligt bakis 5h på flyget.. inte lika kul. Vi hämtade älskling påvägen hem så jag fick sova med honom , det var ensamt utan dig en hel vecka baby :) Tack för en skön vecka mamma  :)



Nu ska jag snart iväg till den nya sporthallen här vid mig.. ska lira fotboll med en massa folk :) ska bli kul :P Morgondagen blir inte lika kul... min gammelmorfar dog några dagar innan vi åkte till Gran Canaria så imorgon ska jag på begravning. Man vill gå men endå inte. Man får förbereda sig på en dag med massa tårar.......

hej så länge!


inte många timmar kvar...

imorgon vid denna tiden sitter jag på planet till Playa del Inglés :) 5 timmars färd.. rätt drygt. Får ta med mig matteboken och så får jag plugga lite teori.. det behövs om jag nu ska försöka ta körkortet till studenten :P usch vad jag längtar.. kan denna dagen ta slut. Kommer sakna dig baby :( en hel vecka utan dig vid min sida.. får ta med mig nallen hihi :)


just nu sitter jag i skolan och har haft körlektion precis.. går väl bra, helt ok iaf :P Om 1,5h ska jag redovisa om en filosof.. sen så är skoldagen slut, tack o lov. ska hem och fixa mig inför resan, måla naglarna etc. Också måste jag såklart packa klart in i det sista :D sen ikväll ska jag få se kristin och fredriks nya lägenhet.. jag och nicklas ska dit och laga middag, spela lite spel kanske eller se en film :)

Detta kommer bli det sista inlägget innan jag åker så have a nice week här i kalla sverige ;) jag ska sola och bada, så hej på er !

örs om en vecka :)

nu börjar det närma sig :)

då var det onsdag.. och det har gått en vecka sen skolan började. Har bara haft en lektion per dag, rätt sköönt !
Ikväll blir det inventering på Jobb.. drygt menmen det är pengar :P Annicka och Kristin ska med och hjälpa till ikväll :) 


Nästa vecka är det VTFF, dvs lov.. vår skola har VTFF(veckor till förfogande) ist för lov som alla andra. Och de ligger inte alltid när de andra har lov tråkigt nog. Menmen... så på lördag, om två dar alltså :D Åker jag till Gran Canaria, Playa del Inglés, med min mor :) hoppashoppas det blir bra väder så vi får en skön vecka och kommer hem lite missfärgade ;D ska bli hur skönt som helst iaf :) å andra sidan kommer jag sakna Nicklas :(


När jag kommer hem lör den 24.e.. börjar skolan igen på måndagen den 26.e och då är det bara 20 veckor kvar till studenten :D hell yeaaaaaaah !


Nej men nu ska jag se one tree hill och fixa till mig lite, sen ska jag ta bussen in till jobb med annicka vid 17tiden.

Tjillevippen !

skolan har börjat igen..

så nu var jullovet slut.. usch ! Är så jäkla trött på skolan.. man vill inte gå upp från sängen när klockan ringer på morgonen. Och dessutom känns det helt onödigt att gå till skolan ibland, som igår hade jag en lektion... och idag, bara en lektion. Imorgon har jag två lektioner, men dock med 3h emelllan så jag tror jag kommer ligga kvar i sängen imorrn.. ta en runda på löpbandet istället ! Nu när jag endå pratar om skolan så blir jag så jävla förbannad :S Min företagsekonmilärare.. fick ny lärare i 3.an och jag gillar honom verkligen skit shjyst :) Dock hade vi inte honom så länge då han blev sjukskriven 1 - 1,5 månad. Vi fick en vikarie, jäääävligt kass. Bortslösade lektioner helt enkelt, om man frågar mig. Sen så kom han tillbaka... men nej, nu när jullovet är slut visar det sig att han blivit sjukriven IGEN, och ska va borta ett tag. JAHA ?! kul, jag har han i marknadsföring, företagsekonomi och jag har honom även som projektledare... och då projektplanen skulle vara inne i okt, så har jag då ännu inte fått min projektplan godkänd ännu och hela projektet ska ju vara klart om 3månader, jag har då inte börjat riktigt. Det suger ! så vem ska vi nu få som vikarie? hoppas inte samma som sist, då vet jag inte vad jag gör :S

slut pratat om skolan..
Jag var hemma vid 11 idag.. Älskling låg fortf i sängen och sov den snutten :) såklart väckte jag honom med mina frusna händer, minusgrader utomhus ju, hihi lite elakt kanske (A). Sen så såg vi på film, knäpp som jag är så köpte jag två filmer på vägen hem när jag väntade på bussen så;P, "Good Luck Chuck" såg vi.. jag tkr det är jätte bra iaf :) Sen blev det att jag köpte Full frys också.. haha kul endå 8-|

När baby åkte hem, vid 2, satte jag mig och pluggade lite. Annars har jag inte gjort ngt särskilt idag faktiskt ! lagat middag.. kyckling, ris och currysås :D

snart så.. ge mig värme nu... om 8 dagar far jag och mamma till Playa del Inglés, fy fan vad skönt det ska bli och komma ifrån denna äckliga kyla :) längtar så in i bomben !!!!!!!!
Nej men nu... ska vi se kristin moser på tv :D:D:D:D:D häftigt. Årets tv-tittare på TV4. Sen ska jag nog ner och sola med annicka :)


Pusshej !


ett tag sen jag uppdaterade bloggen..

Som sagt har varit dålig på att skriva på sistonde... men ska försöka skriva lite som hänt hit och dit :)

Det har ju varit nyårsafton :) och denna kväll/natt firades hos hannas Charlie. När vi kom fick vi bål och lite tilltugg :) mums. Sen blev det middag.. ngt kött, bakad potatis, olika såser och sallad såklart :) Jätte gott! Under kvällen blev det lite spel.. tack för en trevlig nyår :)




Förutom nyår så har det hänt mer... Felicia har fyllt 19 :) den 2.e Januari och lördagen därpå hade hon tjejmiddag så det blev en trevlig kväll.. Lirade Rockband, sjukt kul. Sjöng singstar, gjorde charader :) grattis snäckan!

Den 3.e hade jag och baby 11 månader <3<3<3 får inte glömmas iheller. Du är världens underbaraste gubben !



Sen så.. inte nog med det, jag har ju också fyllt 19 ÅÅÅR :D hihi, det får jag ju inte glömma. Fyllde år igår (den 4.e). Tråkigt nog en söndag hah. Menmen fick ett bismark armband av mamma & pappa :) tack så jäätte mycket. Av min älskade Nicklas fick jag en väska och en skjorta :) dock innan min födelsedag hihi, tack hjärtat <3<3<3 På min födelsedag bjöd älskling mig på middag i stan, tack så mkt jätte gott :) sen åkte vi hem till honom och mööös :) jag älskar dig gubben! snart ett år ihop, herregud vad tiden går fort.. älskar dig bara mer o mer för varje dag.



 



Idag har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem från baby.. har varit med mamma och handlat. Kollat igenom HM katalogen och ska beställa ett antal plagg :) sen har jag ju också bestämt mig för att beställa en box vitt vin och en flaska absolut päron på planet hem från Playa del Inglés ;D just nu ser jag på Glamour.. sen ikväll måste jag plugga matte ! Även mesta delen av morgondagen måste gå till att plugga matte. Skolan börjar på onsdag och jag känner sån jäkla ångest, orkar inte. Också är det ju projektarbetet, det ska vara klart om 3månader, och jag som inte ens har påbörjat mitt :O:S

Ha det bra , puss & kram !

RSS 2.0