kan man någonsin känna sig trygg?

usch kände mig tvungen att skriva av mig lite nu fastän jag redan skrivit ett inlägg idag...
Nu är det massa inbrott som härjar igen :S vad håller människor på med egentligen, de har nog inget liv så det förstör för andra istället. De måste ju bara vara avundsjuka eller jävligt sjuka. Man kan aldrig känna sig trygg i sitt eget hem när de härjar i ens område, de borde förstå bättre, inbrott är inget man gör, GLÖM det bara!



På tal om något annat, trevligare istället. Jag köpte en klänning för några månader sen och jag är så nööööjd :D jag bara längtar tills det kommer ett tillfälle då jag får använda den. Det blir isf min födelsedag.. om inte så till sommarn absolut :D Så nu måste jag bara lägga upp en bild på min snygga klänning :)

 

Köpt på Stylebystars.se

torsdag

Idag var det skola mellan kl. 9-10 .. redovisade, det gick bra I think :) 
Tog bussen hem sen och tog det lungt, och pluggade lite.
Eftersom vår tvättmaskin gick i sönder i förrgår så har jag smutstvätt i mängder :/ Därför packade jag ihop massa tvätt och så åkte jag och mamma hem till Moster och lånade hennes tvättmaskin :P super snällt ellerhur :) Vi fikade lussebulle och pepparkakor, mums :)
Så dt var kul och leka lite med lille Jonathan också..den vilde:P träffar ju inte honom var dag precis. Fick även veta att de ska fira julen med oss iår :D det var länge sen de var med på julafton känns det som så det ska bi kul :)

Nu är jag hemma igen och ikv blir det lite mer plugg..  Är också sugen på att sola :)  får se.

Förresten mobilen ja :) Nu har jag ju pillat med den rätt mycket, haft den snart ett dygn :P och det går bra.. men vet inte om jag valt rätt mobil dock. Den är endå lite jobbig. Den är sådärr. Men designen är ju snygg, får tänka så nu :P


Btw , Igår när vi var på nya Copp i Stora bernstorp på vip kvällen , köpte vi bl.a. 6kg mjöl för bara 10kr :O det är väl relativt billigt aiight ;P sååå nu du älskling... nu ska det bakas massa LUSSEBULLAR i nästa vecka :D




Pusshej leverpastej!


kär i första ögonblicket

Sovit hos baby två nätter i rad :) Men nu är jag hemma igen.. home sweet home.
Den härliga snön is gone ;( nu är det bara lite slask kvar utav den. Hoppas det blir en vit JUL i år, det är ju faktiskt bara 1 månad till julafton nu, wiie vad tiden den går. Mmmm, vet ni.. vi bakde lussebullar häromdagen hemma hos baby, vilken julkänlsa :) var bara tvungen att säga det, för hur gott är inte det :)




Efter jul kommer nyårsafton... vad händer? No idea..
Sen så är det ju min födelsedag, den 4 januari blir jag 19år:) Bara någon vecka därpå, den 17 januari åker jag till Playa del Inglés med mor min, ska bli så himmla skönt. Spa och gym på hotellet äre också ;)




Back to business...
Jag har gått och blivit kär... igen.. haha sry älskling.. men jag har funnit den rätta (mobilen) för mig :P Dock så kom du på mig :( och nu så ska du ha en likadan, härmapa asså. SAMSUNG F480 !!!!!


En rosa mobil, again :) Den tog mig med storm precis när jag behövde den. Rätt taiming för min mobil är rätt så gammal nu.. behöver uppdatera mig u know. Hmm.. papps kan fixa en svart Samsung F480 till ett bra pris.. men jag ville ju ha en rosa. Efter mkt om och men. Ångestbeslut hit och dit. Tillslut gav jag mig.. vf lägga mer än dubbelt så mkt pengar på en Rosa när jag kan få den svarta till ett bra mkt bättre pris. Nej så jag får fan nöja mej med en svart telefon... Får ju tänka lite ekonomiskt också. Villha villha villha NU!



Det är så himmla kul med en ny liten leksak (mobil:P).. jag kan sitta och fixa och trixa i flera timmar men en ny mobil. Testa att mobilens funktioner and so on (A) Lägga in musik osv.



Slutpratat om min kära mobil :)
Såhär ser min kommande helg ut:

Fredag :Släktkalas hos pojken min <3
Lördag - Sön: Jobba... på kvällen inget planerat men blir väl mysa med mannen min :P


Nej nu ska jag plugga lite.. marknadsföring. Fått en uppgift till imorrn om reklam och lagar. Efter det blir det ännu mer plugg, måste mejla in en uppgift i Internationell ekonomi som jag skulle ha skickat in för 5 dagar sen, opps :/ Också ska jag äntligen få ett avslut på min jäkla redovisning. Skulle redovisat för en vecka sen men dt blev uppskjutet så imorrn smäller det. Jag är den enda som ska redovisa imorrn så håll tummarna för mig, sist ut (A)

menmen.. Ikväll är det tydligen Premiär för Coop på Stora Bernstorp. Haha inte för vi kommer att handla där, vi har Ica Toppen i Vellinge ;) Men nu är det ju så att Lindas mamma ska börja jobba där så vi har fått VIP inbjudan till kvällen där idag.. billigare priser just idag. Så jag ska tydligen hänga med mamma dit sen..



PAPPA RINGDE NYSS, HAN HAR KÖPT MOBILEN TILL MIG. SÅ JAG HAR DEN SNART I HANDEN. JIPPY :) Dock lite ledsen faktiskt... den skulle varit rosa juu :(



Have a nice day, pusspuss

älsklings födelsedag...

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG
HURRA HURRA HURRA
<3

ETT STORT GRATTIS TILL DIG GUBBEN, 18 ÅR IDAG :D

Dagen började med skola.. eller den första lektionen missade jag, men kom till skolan vid 9 tiden och satt och gjorde ngn ekonomiuppg. men marina i nästan 2timmar.. sen var det lektion men eftersom vi var klara med uppg. som skulle göras gick vi på lunch istället :) Men först gick vi och luktade på lite parfymer...
Sedan var det filosofi, sista lektionen. och det började SNÖÖÖÖÖÖA, massssor. Helt sjukt ju. 

Mamma kom och hämtade mig i stan.. vi åkte till Mobilia och mamma handlade present till baby, från henne & pappa :) En parfym blev det :) Sedan hämtade vi älskling på Jägerso när han slutat jobbet.
"Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran nicklas idag med blommor och blad......" Sjöngs det när baby hoppade in i bilen :D hans första födelseklapp blev från min mor & far hihi.



Väl hemma i Svedala släppte mamma av oss två. Han fick sin första present av mig... En GITARR, haha :D Så nu ska mannen min lära sig att spela.. sen ska en spela en fin melodi för mig såååå gulligt ellerhur<3

Efter ett tag fick han de andra två...
En t-shirt från MQ :) " Why were colour when you can were black", stod det på den :) lite fräsig tyckte jag hihi.
Sen så gav jag den finaste presenten.. enligt mig. Det jag gjort själv (A) Ett album med foton på honom och mig.. foton från då vi var på Mallis bl.a :) Så hade jag fixat och trixat med massa klistermärken och skrivit en del :)

Ikväll kommer det massa grabbar hit.. det ser ut som jag kommer va ensam tjej ikväll.... woooohoo work it baby ;D vadå lite mobbad, men det går bra :) Sen så ska vi nog ut.. och alla de andra tjejerna ska ut idag så jag hoppas att jag drar dit dem ska så jag kan festa med dem ikväll :$ :)

och vill bara säga igen att hela skåne vitt, tänkt av snöö.... och jag ska ut och gå i högklckat ikväll, för vi ska nog ut u malmö tonight. hur ska det gå :( illa kanske. haha.

Nu så sitter björn och nicklas och spelar FIFA, de har portat mig från tv.n :( så jag får sitta här och skriva om mitt så inte händelserika liv, haha.. men det är väl vad man gör på en blogg. tralala.

jag återkommer en annan dag och säger hur älsklings födelsedag blev :D såå ha ett bra liv.
pusspuss / T

skit väder

Dagen började med att man skulle bege sig ut i lite regn.. cykla till bussen för att ha matte C klockan 9. Efter 50min var lektionen slut och eftersom nästa lektion var inställd hade jag en håla på 2,5 timme, drygt.
När jag sen kom tillbaks till skolan för att ha marknadsföring visade det sig att vi hade vikarie och vi skulle bara fortsätta med ngt som jag redan var klar med för ett bra tag sen.... så dessa 2,5h var bortslösade, för nu var det bara att åka hem för jag behövde inte gå på denna lektionen. tänk om man hade vetat detta redan igår, tänk om..

Hemma har jag fixat & trixat :) också har jag gjort klart inför min redovisning imorrn.. nu ska jag bara läsa på det så jag kan det helt enkelt :P För det är ju hela grejen liksom :P 

På fredag är det ingen vanlig dag för det är babys födelsedag, hurra hurra hurra <3
Då blir det väl att vi festar till det lite på fredag.. hur, var och när - vet ej.

aarh vad jag alltid ska ha huvudvärk... jag vill inte mer, orkar inte gå runt och ständigt må dåligt. Det spänner i huvudet och jag blir seg och trött och jag kan inte koncentrera mig. Måste börja träna... men jag säger alltid det, jag vet att jag måste, men det blir bara aldrig så. hjälp mig. Går inte huvudvärken över... måste jag uppsöka läkare sa det till mig när jag var på Hälsosam :/ 


Nu ska jag slänga mig i soffan och ta mig någon att äta.     Seee yaaa ;) 

myyysdag :)

Hej tisdag !

Idag blev det ingen skola.. råkade visst stänga av alarmet när jag skulle snozza (A). Det blev som sagt en sovmorgon idag, och det behövs ju ibland :) Till frukost blev det scones , väldigt mumsigt :)



Denna har jag & älskling tillbringat mest i sängen :) tittat på andra sidan häcken bl.a :P Sen så har vi ju också spelat fia med knuff ;( och jag förlorade..

Klockan kan väl har varit halv 2 kanske.. när älskling gav sig hem. Stackare som fick ge sig ut det äckliga vädert som varit idag.. regnat & blåsigt rätt rejält :(
Efter han gick så har jag suttit vid datorn tills nu, drygelars själv 8-| Nej, men jag har ju faktiskt varit duktig för jag har gjort en powerpoint presentation som jag ska använda på torsdag när jag ska redovisa, usch :P Geografi.. har gjort ett arbete om naturkatastrofer - tsunami.

Ikväll kommer jag nog inte göra så mycket,  har huvudvärk nu så då orkar jag inte ngt. Kanske, kanske ska ta en runda på löpbandet. Om min huvudvärk gått bort förståss. Ja nu måste jag gå och ta något att dricka , mitt huvud värker !!!




Pusshej leverpastej !

måndag..

Heeeeej ! som ni vet har jag skaffat blogg... nu får jag väl se till att skriva lite här också , Jajjamensan :P men vi får se hur länge det håller hah.

Men i alla fall har det varit en lugn dag idag.. som en måndag brukar se ut i princip. Vaknade vid 7 imorse och tog bussen till skolan halv 9. Det sköna med måndagar är ju att jag bara går i skolan 9-11, vilket är rätt skönt :)

Efter skolan gick jag i stan en stund och sedan bar det av hem... 
Mesta tiden idag har jag inte gjort så mycket, pratat lite med mamma som var sjuk från jobb idag och fixat lite...älskling fyller ju 18 på fredag :)  
Vid fem tiden tog jag cykeln ner till Ica för att handla lite.. och sen så är jag ju ganska så blek nu (på tal om det :P) så jag tyckte jag skulle ta tag i det, och då blev det en runda inom solariumet påvägen hem :)  Dt var lika skönt som alltid. Nu känner jag att jag fått lite färg iaf...solade i måndags också nämligen. Man kan se fräknar på näsan min :( hah.

Just nu sitter jag i soffan och ser glamour medans jag väntar på att älskling ska komma hit :) sen blir det middag och idag blir det laxfilé med potatis, hollandiesås och broccoli... mums :)

Nu orkar jag inte skriva mera.. ska försöka komma ihåg att jag har denna blogg så att jag kan skriva ännu ett inlägg en annan gång hah :) Annars får ni ha det så bra gott folk.

Puss & kram /T


Jag & baby <3

hej blogg!

Då har jag skaffat min första blogg nu alltså :)

RSS 2.0